BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Geen Belgische Tour-triomf op nationale feestdag: Stuyven doet met straffe solo gooi naar winst, Fraile verpest de pret op steile slotklim

Tour de FranceGeen Belgische zege op onze nationale feestdag. Jasper Stuyven deed met een fantastische solo een gooi naar de ritzege van de veertiende etappe in de Tour. Omar Fraile (Astana) verpestte met een kwieke demarrage op de steile slotklim echter het feestje. Voor de topfavorieten was de laatste hindernis dan weer een maat voor niets: Thomas, Froome en Dumoulin gaven elkaar geen duimbreed toe. 

47 reacties

  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Stuyven heeft de fiets van Skujins mogen lenen en nog niet kunnen winnen.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Zelfs Greg de grootste mond onder de Belgenlanders speelt geen enkele rol. Misschien is hij een beetje moe?
  • wil baken

    6 jaar geleden
    @jurgen: zeer simplistisch gesteld. Dat je uit jaloezie met buitenlanders in je wiel achter een Belg gaat rijden heb je zelf en je ploeg ook geen schijn van kans, ik denk dat de rit dit bewezen heeft niet? De Gent wou niet winnen die wou dat een andere Belg niet won, dat is gewoon dom, ook voor je eigen kansen. Iedereen begrijpt heus wel dat die in andere teams tijdje hoor, blijft schandalige actie. Astana lacht eens met de domme Belgen !!
  • KURT verheyen

    6 jaar geleden
    dat dumoulin maar wint. de sympathiekste en mooiste van de hele bende. en die Belgen? Nergens zoals gewoonlijk in de tour
  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Wat een zever om te stellen dat een Belgische renner niet achter een andere Belg mag. Ieder rijdt voor zijn eigen belang. We zijn niet op het WK he!