VTM
Volledig scherm
© VTM

Koen Wauters: "Ik heb nog nooit een vrouw bedrogen en zal dat ook nooit doen"

ShowbizzVorige maand vierden Koen Wauters en zijn vrouw Valerie De Booser hun veertiende huwelijksverjaardag. Samen met hun twee kinderen - Zita en Nono - vormen ze een hecht gezin.  "Ik zal haar ook nooit bedriegen", aldus Wauters. "Ik erger me dood aan bedrog in relaties."

23 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Gevaarlijk zulke uitspraak en zeker van een BV ...! Wie ga dit geloven ......?
  • Chantal Keppens

    6 jaar geleden
    Oei mogen we mss niet zeggen.maar doe het toch , iemand die achter de schermen werkt bij VTM heeft nog tans heel andere verhalen over Koen en Nathalia.en dat was geen onschuldig kusje.dus ik zou moest ik hem zijn zulke uitspraken niet durven zeggen want uw ziel is al dik besmeurd hoor koentje.....
  • Sabine Lapierre

    6 jaar geleden
    Waarom zou je een vrouw moeten bedriegen? Ik zou eerder zeggen ik zal nooit mijn partner bedriegen! In alle aarden wordt er bedrogen maar wie zijn partner bedriegt komt erzelf meestal bedrogen uit.
  • Doe Normaal

    6 jaar geleden
    De mensen die zeggen dag je nooit nooit mag zeggen, zeggen het zelf 2 keer. Dus: zeg “nooit”! Bedriegen is voor loosers.
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Zeg nooit nooit want het kan je wel ooit overkomen. Maar het is in ieder geval een mooie ingesteldheid. En Jan Spier, vroegere en beëindigde relaties hebben niets met bedrog of maagd zijn te maken. Dat is gewoon je vroegere leven.