Meisje (17) belandt onder tram in Merksem: slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis

Merksem -

Een meisje is woensdag onder een tram beland in Merksem. Het ongeval gebeurde aan de halte ter hoogte van het districtshuis aan de Bredabaan. Het 17-jarige slachtoffer werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

jtp, sodb

Het ongeval gebeurde iets na 9 uur op de Bredabaan, ter hoogte van het Burgemeester Jozef Nolfplein in Merksem. Volgens ooggetuigen belandde een reiziger die net was afgestapt onder een tram aan de halte Burgemeester Nolf.

“Het slachtoffer, een 17-jarig meisje, werd door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer kreeg onmiddellijk medische zorgen toegediend door de hulpdiensten en is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie.

Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is voorlopig nog onduidelijk. “Het ging allemaal zo snel”, vertelt een omstaander die liever anoniem wil blijven. “Ze was net afgestapt van de tram en werd dan gegrepen.”

Door het ongeval zijn tramlijnen 2 en 3 in beide richtingen verstoord. De haltes Gasthuishoeve tot en met de P+R in Merksem worden niet bediend, zo meldt De Lijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen