Hoogstraten B - Loenhout B

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Loenhout B maakt tegen Hoogstraten B einde aan slechte reeks

Loenhout B won weer eens. De ploeg versloeg Hoogstraten B uit met 2-4. Het is de eerste winst na dertien nederlagen.

Bron: RBFA app

Zita Leenaerts opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team. Loenhout B voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 0-2 toen Jana Mertens scoorde in de 14de minuut. In de 20ste minuut verkleinde Dorien De Ganseman de achterstand voor Hoogstraten B. Mieke Hofmans bracht in de 38ste minuut de uitploeg op 1-3. Direct na de rust scoorde De Ganseman voor een tweede keer en poetste iets van de achterstand weg voor Hoogstraten B. Kato Gagelmans scoorde in de 65ste minuut namens Loenhout B. Het was de negende wedstrijd zonder overwinning op rij voor Hoogstraten B.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Hoogstraten B één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Loenhout B één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Hoogstraten B speelt op zaterdag 27 april om 13 uur uit tegen Wortel. Op dezelfde dag speelt Loenhout B om 12.30 uur thuis tegen Sint-Jozef.

DOELPUNTEN: 2' Leenaerts 0-1, 14' Mertens 0-2, 20' De Ganseman 1-2, 38' Hofmans 1-3, 47' De Ganseman 2-3, 65' Gagelmans 2-4.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.