Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Koningen eren Kofi Annan: "Onuitputbare verdediger van de vrede"

RoyaltyKoning Filip heeft zich gisterenavond laat gevoegd bij het koor van staatshoofden en wereldleiders die zich hebben uitgesproken over het overlijden van Kofi Annan.

6 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Allee... een koffiekoek van de koffietafel voor alleen, die nog oorlog voeren, dictator zijn, die regimes (koninklijke of presidentiële ) in stand houden en de NGO 's die de koek gaan brengen in bezette en onvrije gebieden.
  • censor

    6 jaar geleden
    Wie heeft hem dit ingefluisterd ? Dit kan hij niet zelf bedacht hebben, no way...
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Ondanks de “onuitputtelijkheid” is er toch geen vrede in de wereld. Dergelijke mensen zijn grootverdieners met veel show !
  • Frank Triolet

    6 jaar geleden
    Welke vrede en waar ???
  • mundone Francisca

    6 jaar geleden
    De koning moet ook iets doen voor zijn geld he.Wat zou die anders doen.
  1. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.
  2. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.