Justin Bieber heeft alweer een nieuwe vriendin.
Volledig scherm
Justin Bieber heeft alweer een nieuwe vriendin. © Instagram

Justin Bieber alweer met nieuwe date gespot, vlak na breuk met Selena Gomez

CelebritiesSlechts dagen na zijn - zoveelste - breuk met Selena Gomez, lijkt Justin Bieber haar alweer volledig achter zich gelaten te hebben.

0 reacties

  1. “Die tepel was er te veel aan”: deze ‘controversiële’ foto van Take That mocht 20 jaar lang het daglicht niet zien
    Celebrities

    “Die tepel was er te veel aan”: deze ‘controver­siële’ foto van Take That mocht 20 jaar lang het daglicht niet zien

    Take That liet in de jaren 90 menig vrouwenharten sneller kloppen - maar niet overal ter wereld. Zo bleef hun succes in Amerika uit. Al hebben ze wel alles in de strijd gegooid in de Verenigde Staten: een fotoshoot op het strand van Miami moest het Amerikaanse publiek verliefd doen worden op Robbie Williams, Gary Barlow en co, maar een bepaald lichaamsdeel gooide roet in het eten. Dat vertelt fotografe Janet Macoska, die de foto’s nu deelt, aan ‘Mirror’.
  2. Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaanse acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard
    PREMIUM
    Celebrities

    Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaan­se acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard

    “Hij leeft veel gezonder dan vroeger.” Het gaat weer goed met Johnny Depp (60). De Amerikaanse acteur verscheen strak in het pak én met een nieuwe coupe op de Britse première van zijn film ‘Jeanne du Barry’. En ook financieel lijkt het de Hollywoodlegende voor de wind te gaan. Zo heeft Depp zijn oog laten vallen op een Italiaans kasteel ter waarde van 4 miljoen euro. Maar hoe is het gesteld met de financiën van de acteur na zijn vechtscheiding met Amber Heard? Een overzicht.