Wortel - Hoogstraten B

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Wortel speelt gelijk in thuiswedstrijd tegen Hoogstraten B

Wortel kwam in de eerste helft op een 0-2 achterstand tegen Hoogstraten B, maar in de tweede helft kwam Wortel goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 3-3.

In de 32ste minuut nam Hoogstraten B de leiding via Dorien De Ganseman. Elien Koyen bracht in de 40ste minuut Hoogstraten B op 0-2. Direct na de rust verkleinde Winde Janssens de achterstand voor Wortel. Drie minuten later maakte Wortel gelijk. Janssens passeerde nog een keer de doelvrouw. Fran Matheussen bracht Hoogstraten B op voorsprong in de 80ste minuut. De gelijkmaker voor Wortel werd gemaakt door Kaat Vermeiren.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Wortel één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Hoogstraten B twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 32' De Ganseman 0-1, 40' Koyen 0-2, 48' Janssens 1-2, 51' Janssens 2-2, 80' Matheussen 2-3, 89' Vermeiren 3-3.