EPA
Volledig scherm
© EPA

"Joe Jackson ligt op sterven"

Volgens Jermaine Jackson gaat het niet goed met de gezondheid van zijn vader Joe. De 88-jarige Jackson-patriarch zou er zelfs zo slecht aan toe zijn, dat hij zijn familie heeft verboden hem te komen bezoeken, omdat hij niet wil dat zij hem in zo'n fragiele staat zien, meldt The Daily Mail. Zelfs zijn vrouw Katherine zou de toegang tot het ziekenhuis waar Joe ligt ontzegd zijn.

0 reacties

  1. “Ongezien in geschiedenis van Songfestival”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie
    Update

    “Ongezien in geschiede­nis van Songfesti­val”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie

    Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen” om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist. Dit is alles wat we tot nu toe weten.
  2. “Ze deelde in totaal 51 miljoen euro aan bonussen uit”: achter de schermen van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift
    PREMIUM
    Celebrities

    “Ze deelde in totaal 51 miljoen euro aan bonussen uit”: achter de schermen van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift

    Na een pauze van twee maanden trapt Taylor Swift (34) het Europese luik van haar ‘The Eras Tour’ donderdag af in Parijs. De popster slaat ons land over, en dus reizen duizenden Belgische fans de komende weken naar steden als Amsterdam en Londen om hun grote idool aan het werk te zien. Waaraan mogen zij zich verwachten? Hoeveel verdient Taylor met haar optredens? En wat prijkt er op haar rider? Wij duiken achter de schermen van de meest lucratieve tournee ooit.