Het vernieuwd onthaal van het regioloket in het districtshuis in Deurne.© Dirk Kerstens

Vernieuwd onthaal regioloket Deurne verbetert klantenstroom en vermindert wachttijd

Deurne -

Het onthaal van het regioloket Deurne en het loket migratie hebben een nieuw jasje gekregen. Daardoor zullen klanten sneller worden geholpen. Dinsdag openden districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA) en schepen van Loketten Nabilla Ait Daoud (N-VA) de ruimte.

“De wachttijd bij het regioloket in het districtshuis is net zoals het aanschuiven in de rij van een attractie in een pretpark. Het kan niet snel genoeg vooruitgaan”, zegt schepen van Loketten Nabilla Ait Daoud (N-VA). “Daarom willen we met het nieuwe onthaal van het regioloket en het loket migratie de klantenstroom optimaliseren. Zo werken we alleen op afspraak zodat mensen snel en efficiënt geholpen worden.”

Ook de beschikbare ruimte wordt nu beter benut. “Het comfort van de klanten en de medewerkers staat voorop”, gaat Ait Daoud verder. “Daarom werd de wachtzaal uitgebreid en is er een geavanceerd ventilatiesysteem geïnstalleerd.”

Fris

“De houtcombinatie met de kleur wit zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling. Zo creëren we een welkomstsfeer voor de bezoekers. Onder het motto ‘aangenaam, licht en lucht’ wordt deze plek ook een goede werkomgeving voor onze medewerkers”, aldus Ait Daoud.

“We zijn erg tevreden met de renovatie”, klinkt het bij enkele medewerkers van het onthaal. “We zijn ook blij met het ventilatiesysteem. Zo hebben we altijd frisse lucht. Dat zal vooral tijdens warme zomerdagen goed van pas komen.”

Voor de meeste zaken kan je het digitale loket gebruiken. Daarnaast kan je ook terecht bij een van de 32 zelfbedieningsloketten in de stad. In Deurne staan die in het regioloket, in bib Arena en in buurtbar Barix. Wie toch naar het loket moet, kan een afspraak maken.

Meer informatie over het regioloket in Deurne kan je hier vinden. (nd)

Schepen Nabilla Ait Daoud en districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA).© Dirk Kerstens

© Dirk Kerstens

© Dirk Kerstens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners