Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-viering als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realistisch”

    KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-vie­ring als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realis­tisch”

    Op 1 mei, oftwel de dag van de arbeid, zet elke politieker z’n beste beentje voor. Nu 1 mei dit jaar in het midden van de kiescampagne valt, worden er nog meer beloftes gedaan dan andere jaren. Wij volgden met VTM NIEUWS Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Bij haar eerste stop in Bredene wordt ze heel hartelijk ontvangen. Daar heeft Vooruit dan ook een absolute meerderheid. Daarna vertrekt ze naar Oostende voor de grote 1-mei stoet. Ze neemt er een duidelijk standpunt in op het vlak van pensioenen: “Wie op zijn 18 jaar is beginnen met werken, moet op zijn 60ste kunnen stoppen met een volwaardig pensioen.”
  2. KIJK. Amerikaanse leerlingen slaan op de vlucht wanneer kidnapper hen op school probeert te ontvoeren

    KIJK. Amerikaan­se leerlingen slaan op de vlucht wanneer kidnapper hen op school probeert te ontvoeren

    Bewakingsbeelden tonen hoe kinderen van de Black Forest Hills Elementary School in de Amerikaanse staat Colorado ontsnappen aan een ontvoeringspoging. Op de beelden is te zien hoe Solomon Galligan (33) het schooldomein betreedt. Hij rent het veld op waar de leerlingen spelen en grijpt een kind bij de kleren vast. Die kan zich net op tijd losrukken en wegrennen van de man. Solomon Galligan kan gevat worden door de politie en is aangehouden voor poging tot ontvoering.