Voor Salah wordt WK race tegen de tijd, petitie om boosdoener Ramos alsnog te straffen is immens populair

© Photo News

Een zuivere ippon. Zo werd de actie van Sergio Ramos bij Mohammed Salah omschreven. De Spanjaard legde de Egyptenaar vakkundig neer, zijn arm in klemhouding. De ster van Liverpool greep meteen naar de schouder, probeerde nog even verder te spelen, maar moest iets na het halfuur toch gewisseld worden. Salah ging diezelfde avond nog naar het ziekenhuis waar werd vastgesteld dat hij zijn schouderbanden zwaar verrekt heeft. Oplossing: een revalidatie van minstens twee weken en dat terwijl Egypte op 15 juni al haar eerste WK-match speelt.

gma

“Ondanks mijn kansen, heb ik er vertrouwen in dat ik erbij zal zijn”, verklaarde Salah al via Twitter. “Ik ben een vechter.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Salah was trouwens niet het enige slachtoffer van Ramos die avond. Ook Loris Karius kreeg een welgemikte elleboogstoot te verwerken. Vóór hij twee keer in de fout ging, welteverstaan. Een online petitie om Ramos te straffen voor zijn fout op Salah heeft ondertussen de 300.000 handtekeningen overschreden en blijft zienderogen aan participanten winnen.

Voor wie geïnteresseerd is: inschrijven op de petitie kan hier!

© Photo News

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen