Kate Middleton en de Britse ambassadeur Robin Cousins.
Volledig scherm
Kate Middleton en de Britse ambassadeur Robin Cousins. © Adam Pretty/Getty Images

De compleet absurde regels waarnaar Britse royals zich moeten schikken

RoyaltyHet was een goedbedoeld interview, toen de vijf beste vriendinnen van Meghan Markle (37) in het tijdschrift People vertelden dat Meghan niks was veranderd sinds ze haar koninklijke titel kreeg. Toch ziet het Britse hof dat anders: zij spreken van “een koninklijke zonde”. Het is hoe dan ook niet de eerste keer dat de vrouw van prins Harry de royal rules aan haar laars lapt. Al vallen die strikte vereisten niet bepaald te vergelijken met ‘normale’ familietradities. Dit zijn de meest absurde regels waar Britse royals zich aan moeten houden. 

27 reacties

  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Ja daar proberen ze de tijd stil te laten staan maar zal de tijd toch vooruit gaan of ze dat nu willen of niet !
  • guido de cock

    5 jaar geleden
    Wat een onnozelaars. Leve de Brexit. Wie naar Europa komt, zal moeten afstand doen van zijn adellijke britse titel zoals in USA. Goed voorstel ?
  • Martha Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Ze is al niet van de grootste ..ik kan al niet door de knieen gaan door een spierziekte als Fergie ...man man ik lig plat op de grond of heb een spierkramp .
  • Jason Roberts

    5 jaar geleden
    Tradities zijn voor zovelen hier niet meer van toepassing!...nochtans hebben die een bedoeling en ziet 99% van de bevolking niet meer in wat deze waren. Het is erg gesteld met de menselijke bevolking,zo erg dat de meeste de bomen niet meer in het bos zien!
  • Karine Roeland

    5 jaar geleden
    Ze kunnen altijd hun titel opgeven en als gewone sterveling door het leven gaan. Maar ook het gepeupel moet leven volgens bepaalde regels en dit met heel wat minder luxe en inkomen.