Weibo
Volledig scherm
© Weibo

Chinese waaghals (26) filmde eigen dood door val van wolkenkrabber: wie treft schuld?

De beroemde Chinese waaghals Wu Yongning (26) viel begin november van het dak van een gebouw met 62 verdiepingen in Changsha. Deze week dook het filmpje van zijn dodelijke val op sociale media op. In China maakte het heel wat los: wie treft er schuld aan Wu's dood?

12 reacties

  • Raphael Kerser

    6 jaar geleden
    Dus als een bedrijf mijn familie een miljoen zou geven als ik zelfmoord pleeg is het hun schuld als ik dat dan effectief doe? Dan is er niet veel ZELFmoord meer aan hé.het gaat hier misschien niet over zelfmoord maar ook over geld krijgen voor iets met hoge kans om fataal te zijn.
  • jan geens

    6 jaar geleden
    Wie treft er schuld ? Wie denk je ?
  • Marc Verschaeren

    6 jaar geleden
    Geweldige manier om te gaan !!! .
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Zijn naam is niet Wu maar Wang... zucht...
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    "Wie treft schuld" ? Newton uiteraard, die vond immers de zwaartekracht uit !
  1. PORTRET. Wie is Joost Klein écht? “Ik laat me de mond niet snoeren, zeker niet door mensen met geld”
    PREMIUM
    EUROVISIESONGFESTIVAL
    38

    PORTRET. Wie is Joost Klein écht? “Ik laat me de mond niet snoeren, zeker niet door mensen met geld”

    Geen Joost Klein vanavond tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. De ‘Europapa’-zanger wordt ervan verdacht een medewerkster van het muziekfestival bedreigd te hebben. Maar wie is de excentrieke, rebellerende zanger eigenlijk echt? Hij is niet voor niets de beste vriend van Acid, de Vlaamse YouTuber waar uw kind gek op is: ze schoppen graag tegen schenen en worden meestal niet begrepen door wie ouder is dan 30. Veel van wat hij doet, blijkt ook ingegeven door zijn verleden. “Ik praat niet graag over de dood van mijn ouders.”
  2. Is de straf voor Joost Klein niet veel te zwaar? En kan hij toch nog terugkeren? Songfestivalkenners beantwoorden jouw meest gestelde vragen over uitsluiting Nederlandse inzending
    PREMIUM
    JOUW VRAGEN BEANTWOORD
    31

    Is de straf voor Joost Klein niet veel te zwaar? En kan hij toch nog terugkeren? Songfesti­val­ken­ners beantwoor­den jouw meest gestelde vragen over uitslui­ting Nederland­se inzending

    Dat Joost Klein niet meer mag meedoen aan het Eurosongfestival, komt voor veel fans en kenners als een schok. Onze redactie kreeg al meer dan 500 (!) vragen binnen over zijn diskwalificatie. Is dit geen te zware sanctie? Kan Klein toch nog terugkeren? En is dit nu het begin van het einde voor het Songfestival? Songfestivalkenners Jonathan Hendrickx - die in Malmö is - en Jasper Van Biesen van songfestival.be beantwoorden jouw meest prangende vragen.