donderdag 24 mei 2018 - Sport
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Een topfitte Malinovskyi toonde zijn spierbundels. JEFFREY GAENS

KRC Genk: laatste open training

Geschorste Nastic al naar nationale ploeg

Een vijftigtal Genkse fans zag gisteren opvallend veel scherpte en spelvreugde tijdens de laatste open training van de week. Van de 31 kernspelers ontbrak alleen de geschorste Nastic, die al naar Bosnië is teruggekeerd.

Omdat Bojan Nastic na zijn derde gele kaart op Anderlecht zondag geschorst is voor de Europese barrage, gaf coach Philippe Clement de kersverse Bosnische international de toestemming om al naar zijn geboorteland af te reizen. Bondscoach Prosinecki ontving gisteren zijn spelers in Ilidza, een voorstad van Sarajevo, om de voorbereiding op de oefeninterlands tegen Montenegro en Zuid-Korea aan te vatten.

De dertig andere A-kernspelers waren wel van de partij, Bryan Heynen sloeg voorzichtigheidshalve de wedstrijdvormen nog over. Sander Berge ging wel voluit, hij heeft zijn rentree op Anderlecht goed verteerd.

Van ontgoocheling omwille van de uitgestelde vakantie was overigens geen sprake. De spelers toonden honger én kwaliteit. Het verheugde Philippe Clement, die ’s avonds met zijn T2 Jos Daerden de tegenstrever van zondag ging scouten in Waregem. (mg)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws