Man tracht minderjarig meisje in bed te praten

Edmir A. stond voor de Mechelse correctionele rechtbank omdat hij ervan verdacht werd een minderjarig meisje te hebben aangesproken via sociale media. Hij zou haar ook oneerbare voorstellen hebben gedaan.

tdk

Een 14-jarig meisje stapte naar de politie van Heist-op-den-Berg om melding te maken van het voorval. Een man die zich had uitgegeven voor een 20-jarige had het meisje via Facebook en WhatsApp gecontacteerd om met hem af te spreken. Toen het slachtoffer duidelijk maakte dat ze geen interesse had, werd ze uitgescholden voor ‘slet’ en ‘hoer’ en zei A. dat hij haar enkel als fuckbuddy wou.

“Hij loog over zijn identiteit om met het 14-jarige meisje zedenfeiten te kunnen plegen. Bovendien was hij geen 20, maar 24 jaar oud”, zei de openbare aanklager. Tegen de man werd tien maanden cel gevorderd.

Edmir A. verdedigde zichzelf en zei dat zijn Facebookaccount gehackt is geweest. “Het moet iemand anders geweest zijn die de berichten heeft gestuurd. Ik ben een getrouwde man en heb een kindje. Ik zou zoiets nooit doen.”

Uitspraak op 18 februari.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER