© Mpics

VOETBAL KORT. Nieuwe keeper bij Geel, Dessel neemt gehuurde middenvelder van KRC Genk definitief over

Wekelijks staat het bol van de actie in onze provincie, van eerste nationale tot vierde provinciale. In VOETBAL KORT ANTWERPEN verzamelen we alle korte voetbalberichten uit de hele provincie. Transfernieuws, een trainersontslag of een ander opmerkelijk feit? Je vindt het hier terug.

Redactie
Dennis Rosiers

(Transfer)nieuws uit de provincie Antwerpen? Laat het ons gerust weten

Belangrijk nieuws vanuit uw club? Laat het ons gerust weten via mail aan dries.vanthielen@gazetvanantwerpen.be en dennis.rosiers@gazetvanantwerpen.be !

Hannes van Gael

Huurling Michiels blijft bij Dessel Sport

Lars Michiels heeft voor één seizoen getekend bij Dessel Sport. De 19-jarige middenvelder werd in de voorbije wintermercato gehuurd van KRC Genk, waar zijn contract aan het einde van dit seizoen afloopt. Bij groen-wit ontpopte hij zich snel tot basisspeler en deze zomer maakt hij de definitieve overstap naar de Kempense club.
Dries Van Thielen

City Pirates heeft voor volgend seizoen overeenkomst met Vanderidt


Dennis Rosiers
Dries Van Thielen

Regionale teams krijgen topamateurlicentie 


Gisteren kregen de clubs uit 1ste nationale én 2de afdeling met promotieambities bericht van de licentiecommissie over hun dossier. Daaruit bleek dat onze regionale clubs hun topamateurlicentie (nodig voor 1ste afdeling VV) voor volgend seizoen in de pocket hebben. 

  • 1ste nationale (Dessel Sport, Hoogstraten, Cappellen, K.Sk Heist) 
  • 2de nationale (RC Mechelen, Lyra-Lierse, Rupel Boom, Houtvenne) 

Wel kregen bepaalde clubs een aantal opmerkingen. Zo voldeed de stadionverlichting van Houtvenne en Rupel Boom niét aan de eisen van 1ste nationale. 

Verder voldeed het Luc De Rijckstadion waar Lyra-Lierse zijn thuismatchen speelt niet aan de voorwaarden maar verklaarde de club dat er een akkoord is om in het nieuwe stadion te spelen vanaf 2025-2026. 

(dsvn) 

Dennis Rosiers
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen