De muzikanten van fanfare SNK Weelde zijn klaar voor hun jaarconcert op zaterdag 27 april in De Wouwer in Ravels.© RR

Fanfare SNK Weelde pakt uit met jaarconcert in De Wouwer

Ravels -

De muzikanten van fanfare SNK Weelde palmen op zaterdag 27 april het gemeenschapscentrum De Wouwer in Ravels in voor het jaarconcert. Op het menu staat een concertavond met veel gevarieerde muziek.

Onder leiding van de gedreven en deskundige dirigente Yvonne Peters brengt de fanfare SNK Weelde tijdens het jaarconcert van zaterdag 27 april om 20 uur in De Wouwer een zorgvuldig gekozen muzikaal programma vol variatie. “Tel daarbij de verrassende extra’s en de plezante, vriendschappelijke sfeer die SNK uitstraalt en iedereen beleeft zonder twijfel een fantastische concertavond”, zegt Tinne Van Eyndhoven van SNK Weelde. “Met de magnifieke Night of the Z@Z@ nog vers in het geheugen werkten de muzikanten de afgelopen maanden met veel plezier toe naar dit niet te missen concert. Je hoeft geen kenner te zijn, want er is voor elk wat wils.” 

Toegangskaarten zijn bij de muzikanten en bij de fanfare zelf verkrijgbaar aan 10 euro per ticket. Studenten genieten van een verminderd tarief van 7 euro en houders van een UiTPAS met kansentarief betalen 2,4 euro. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de toegang gratis. Een ticket aan de kassa kost 12 euro. (bvdl)

nightofthezaza.be/event

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Ravels