De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

0 reacties

  1. INTERVIEW. Wendy Van Wanten: “1.500 euro pensioen en al wat ik doe, is betalen. En waarom? Omdat ik het Vlaamse publiek heb gediend? Omdat ik hard heb gewerkt?
    PREMIUM
    74

    INTERVIEW. Wendy Van Wanten: “1.500 euro pensioen en al wat ik doe, is betalen. En waarom? Omdat ik het Vlaamse publiek heb gediend? Omdat ik hard heb gewerkt?

    Ze ziet er nog geen dag ouder uit en als ze lacht gooit ze, als vanouds, kapoenig haar hoofd in haar nek. In Iris Vandenkerckhove zal altijd een groot stuk Wendy Van Wanten zitten. Maar Iris is ook met pensioen. En dat schuurt. “De verbale erotiek, het teasen, de deugnieterij: ik kan daar over vijf jaar toch niet meer mee afkomen? Wie weet hoe zie ik er dan uit? We zijn niet allemaal Jane Fonda.”
  2. HET DUEL. Dewinter tegen Rousseau over formatie: “Als wij de grootste worden, dan zal een regering met N-VA wel lukken. Ik ken De Wever als een rationeel politicus”
    73

    HET DUEL. Dewinter tegen Rousseau over formatie: “Als wij de grootste worden, dan zal een regering met N-VA wel lukken. Ik ken De Wever als een rationeel politicus”

    In het laatste duel voor de verkiezingen in de studio van VTM NIEUWS namen twee lijstduwers het tegen elkaar op: Conner Rousseau (Vooruit) en Filip Dewinter (Vlaams Belang). Het werd een debat op het scherp van de snee over thema’s zoals holebirechten, migratie en de regeringsvorming. Bij momenten werd het pittig. “Ik ben geen Roma-zigeuner waar je met een matrak op kan kloppen”, zei Dewinter. Rousseau liet zich niet onbetuigd. “Stop met de mensen sciencefiction wijs te maken. U heeft geen plan. Jullie zijn een ‘slogan-machine’.”