© rr

FC ALKEN A 1 FC LANDEN A 4 voetbal tweede provinciale a

VIDEO. Afscheidnemende doelman Dingenen knalt vrijschop binnen als eerredder voor Alken tegen kampioen Landen

Kersvers kampioen Landen (tweede provinciale A) kwam pas onder stoom in de tweede helft en maakte via invallers Prouvé en Strauwen het verschil. Alken-Doelman Maarten Dingen knalde een eerredder lekker in doel: 1-4.

Gert Sillen

Alken hield in de eerste helft nog knap gelijke tred met de kampioen, maar moest in de tweede helft de meerdere erkennen in de bezoekers die op toerental geraakten. Hoogtepunt van de match was wellicht het doelpunt van FC Alken-doelman Maarten Dingenen, die in zijn allerlaatste wedstrijd een vrije trap rechtstreeks binnenschoot, wat als zoethouder gold in de 1-4-nederlaag van de thuisploeg. (gesi)

© rr

ALKEN: Dingenen (86’ Bedford), Coenen (77’ Lafosse), Goossens, Schroeder, Muroni, Driesen (73’ Vanelderen), Vanhove, Desautez (69’ Ponsard), Gumus, Herbots, Wouters.

LANDEN: Vossen, Beelen, Knapen, Lambeets (78’ Wanya), Carlens, Abbas (70’ Prouvé), Diederich (58’ Olemans), Valkeneers, Geusens (58’ Strauwen), Decatte, Clerx.

DOELPUNTEN: 35’ Geusens 0-1, 60’ Abbas 0-2, 73’ Prouvé 0-3, 77’ Dingenen 1-3, 83’ Strauwen 1-4.

SCHEIDSRECHTER: J. Boelen.

TOESCHOUWERS: 140. (gesi)