EPA
Volledig scherm
© EPA

iPhone-gebruikers kunnen binnenkort zelf beslissen over vertraging toestel bij versleten batterij

BuitenlandApple zal de eigenaars van een iPhone zelf de keuze laten of ze hun toestel trager willen laten draaien bij een versleten batterij. Dat kondigde topman Tim Cook vandaag aan bij de Amerikaanse zender ABC.

6 reacties

  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    Mooi geregeld van Apple, je koopt een peperduur toestel (dat echt niet beter is dan bv. Android), zorgt er voor dat het uitgerust is met een minderwaardige batterij. Eentje die niet zomaar kan vervangen worden (je hebt er speciale tooltjes voor nodig) en je verkoopt hen een nieuwe batterij voor minimaal 29 euro (als je het door Apple laat doen) en pakweg 40 euro als je het via een ander servicecenter laat uitvoeren. En elke Applefan trapt er met open ogen in. Apple is echt een religie.
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Alfons, alsof Windows beter is !? Niet dus. Heb Windows buiten gezwiert. Geen seconde spijt van gehad.
  • Alfons Thijs

    6 jaar geleden
    Hoe kan apple nog serieus genomen worden? Het ergste van al is dat apple-fans hier blij om zijn. Zegt genoeg over Apple gebruikers
  • Benny Deridder

    6 jaar geleden
    Dus ... Als je kiest om de vertraging uit te schakelen, gaan ze je iPhone regelmatig laten uitvallen, conform de waarschuwing.... om alzo de gebruiker te pushen een nieuw toestel aan te schaffen.
  • Nick De Bakker

    6 jaar geleden
    Communicatie "mogelijk niet helder". Zelfs nu willen ze nog niet toegeven dat ze fout zaten met het in de doofpot te stoppen.