Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten fluit Vlaams minister Sven Gatz terug.
Volledig scherm
Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten fluit Vlaams minister Sven Gatz terug. © Belga

Gwendolyn Rutten fluit partijgenoot Gatz terug over verbod doorspoelen reclame: "Gaan we écht niet doen"

Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten heeft het voorstel van haar partijgenoot Sven Gatz teruggefloten. De minister van Media had eerder vandaag een voorstel gelanceerd om het doorspoelen van reclame bij uitgesteld tv-kijken te verbieden. 

321 reacties

  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    TV reklame kost adverteerders overbodig veel geld. 99,99 procent begint bij reklame te zappen, door te spoelen, eten en drinken te halen of een sanitaire stop. Enkel de laatste twee commercials maken een kansje om gezien te worden, alle tien tot vijftien voorgaande commercials hebben hun geld wederom zien verdampen.
  • jos van mechelen

    6 jaar geleden
    Ze moeten dringend bekwame politiekers zoeken , deze politiekers zijn zo gefrustreerd en zijn niet meer bezig met politiek , het gaat hen meer om afrekeningen dan goede politiek , en als ik sommigen bezig hoor het is precies of ze iets hebben genomen , en staan daar maar te roepen en te tieren , of hebben zij geen goede opvoeding gehad ? . .
  • Maurice Keukelaers

    6 jaar geleden
    De kleuteronderwijzeres steekt haar vermanend vingertje op naar haar ministerke.
  • wilfried stockmans

    6 jaar geleden
    nu zie je eens wat de maffia partij doet en krijsen al jaren geen nieuwe belastingen tot ze hees zijn,hetzelfde met Bart T. en de zonnepanelen kwestie.
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Het uiteindelijke resultaat zal zijn dat iedere abonnee meer zal moeten betalen wegens derving reclameonkosten, ook zij die nooit naar de commerciële zenders kijken, dus de liberalen hebben dit weer schitterend gespeeld, kan gebruikt worden als scenario voor een nieuwe Vlaamse reeks.