BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Probleem bij fietswissel kan Van der Poel niet afstoppen, hij wint in Nommay en steekt de Wereldbeker op zak

VeldrijdenNegentien jaar na vader Adrie Van der Poel heeft zoonlief Mathieu Van der Poel ook kunnen winnen in het Franse Nommay. De Nederlander was zelfs zo gefocust in de voorlaatste manche van de wereldbeker dat hij bij een fietswissel zijn eigen mecaniciens voorbij reed. Na een inhaalrace reed hij dan toch naar zijn zesde zege in de Wereldbeker, de eindzege is nu ook een feit. Grootvader en opvallende aanwezige Raymond Poulidor zag dat het goed was.

31 reacties

  • Bromvlieg

    6 jaar geleden
    Franky , ik zou de reglementen maar eens opnieuw lezen, dan wordt je een stuk wijzer.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    VDP moet zich nieuwe doelen stellen. Zoals alle deelnemers eens dubbelen. Anders gaat hij het zelf saai beginnen vinden.
  • Sara delaere

    6 jaar geleden
    @ Franky van durme informeer u eerst eens heel goed wat de regels zijn. Zolang je niet voorbij de materiaalpost bent gereden mag je terugkeren en Vdp was nog niet eens halfweg laat staan dat hij er voorbij was gereden!! Waarschijnlijk een Nijs en Wout suporterke zeker?? Als je iets zegt moet je maken dat je de regels kent en zeker van je stuk zijn, ipv tv kijken ga eens zelf een cross zien. Verdiep u maar eens in t reglement je hebt blijkbaar nog veel te leren.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Zij die verdachtmakingen uiten moeten eens wat moeite doen en de loopbaan van Mathieu googelen.Dan zullen ze zien dat vdP altijd al een veelwinnaar is geweest,hij won eens 29 crossen bij de nieuwelingen in 1 seizoen!!.Ook op de weg is vdP niet te onderschatten,hij was al eens wereldkampioen daar.Het is heel gemakkelijk om iemand te beschuldigen, maar het is wel iemand met een zeer geloofwaardige loopbaan die men verdenkt.
  • Pieter geens

    6 jaar geleden
    Je bent te plat van Aert ! Komop Mathieu nu de rechtte lijn nog !