Jani Kazaltzis getuigde over zijn vorige relatie in de podcast ‘De 10 meest gegoogelde vragen’ op Qmusic.© Boumediene Belbachir

Jani is nog beste vrienden met zijn ex: “Ik krijg vaak de opmerking: ‘Dat kan toch alleen maar bij homo’s?’”

Genk -

“Mijn ex en ik zijn nog beste vrienden.” Die opvallende uitspraak doet Jani Kazaltzis (45) in de podcast ‘De 10 meest gegoogelde vragen’ op Qmusic. “Als je dertien jaar samen bent geweest, moet je de moeite doen om nog overeen te komen”, vindt de Genkenaar.

Jana Brusten

In 2020 zette Jani Kazaltzis een punt achter zijn vorige relatie. Hij deelde dertien jaar lief en leed met zijn ex-partner, maar het koppel verscheen bewust niet in het openbaar samen. “Dat was een keuze van mijn vriend, die er minder voor voelde om in de schijnwerpers te treden”, vertelt de stylist in de podcast De 10 meest gegoogelde vragen op Qmusic.

Drie jaar geleden vond Jani opnieuw de liefde bij Jens Fissers (35), een farmaceut waarmee hij ook zijn skincarelijn IOAN uit de grond stampte. “Maar mijn ex en ik zijn nog beste vrienden”, bekent de televisiepersoonlijkheid op Qmusic. “Ik zie hem nog maar twee keer per jaar, want hij woont nu in Hongkong. We vieren wel nog nieuwjaar samen. Daar zijn ook onze nieuwe vriendjes bij, waar we dan gespeeld ambetant tegen doen. (lacht) Afgelopen oudjaar hebben we allemaal samen gevierd in Bangkok. In de zomer komt mijn ex nog eens hier op bezoek.”

LEES OOK. Jani Kazaltzis trekt opnieuw naar Griekenland in nieuw seizoen van ‘Viva la feta’: “Ik mocht eigenlijk niets zeggen”

© Boumediene Belbachir

Zijn bijzondere band met zijn vorige partner heeft de Genkse stylist al veel vragen opgeleverd. “Dan zeggen ze: allez, jij bent nog zo goed bevriend met je ex. Dat kan toch alleen maar bij homo’s? (lacht)”

Ook vriendin Kat Kerkhofs stelde laatst nog dezelfde vraag aan de presentator. “Ze gaf toe dat ze dat zelf absoluut niet zou kunnen”, vertelt Jani. “Maar als je dertien jaar samen bent geweest, vind ik dat je moeite moet doen om overeen te komen. Ik vind het alleszins leuk dat ik een beetje raar ben”, lacht de stylist.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER