VIDEO. “Willen jullie een feestje bouwen?”: Ed Sheeran feliciteert Ipswich-spelers vanuit Miami met eerste promotie naar Premier League in 22 jaar

Ipswich Town verzekerde zich zaterdagmiddag van de eerste promotie in 22 jaar naar de Premier League en daar was Ed Sheeran heel blij mee. De Britse popster is al jaren een grote supporter van de Engelse traditieclub en keek vanuit Miami in de Verenigde Staten hoe zijn team voor het tweede opeenvolgende seizoen een divisie hoger zal spelen.

Marnix Taes

Sheeran moest door het tijdsverschil met Engeland al vroeg uit de veren voor de wedstrijd. De popster keek samen met enkele lokale fans de match en juichte uitgebreid toen Wes Burns en Omari Hutchinson het pleit beslisten in het voordeel van Ipswich. “Ik wou dat ik in het stadion was”, zei Sheeran, die vroeg op de ochtend niet vies was van een biertje.

Nadien belde Sheeran met de spelers van Ipswich om hen te feliciteren. “Woensdag ben ik terug in Engeland. Willen jullie dan een feestje bouwen?” “Natuurlijk!”, klinkt het aan de andere kant van de lijn.

Sheeran had blijkbaar een drukke dag, want later verscheen hij ook in de paddock bij het Formule 1-team van Ferrari voor de GP van Miami.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Instagram Scuderia Ferrari

© Instagram Ed Sheeran

Ipswich eindigde op de tweede plaats en keert voor het eerst in 22 jaar terug naar de Premier League. Het is hun tweede promotie op rij. Vorig jaar promoveerden ze nog vanuit de League One, de Engelse derde klasse. Nu mag het zich dus opmaken voor minstens een seizoen op het hoogste Engelse niveau.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen