Beyonce Knowles, Michelle Williams en Kelly Rowland
Volledig scherm
Beyonce Knowles, Michelle Williams en Kelly Rowland © AP

Zit er een reünie van Destiny's Child aan te komen?

MuziekHet wemelt op Instagram van de geruchten. Zou er op het Amerikaanse festival Choachella een reünie plaatsvinden van Destiny's Child? Niet alleen Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams zouden er bijzijn, maar ook LeToya Luckett en LaTavia Roberson, die eerder in de meidengroep zaten. Behalve Kelly Rowland lieten al de voormalige leden hier en daar hints vallen.

1 reactie

  • Ronny Van Looy

    6 jaar geleden
    Nee hoeft niet, echt niet.
  1. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.
  2. Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaanse acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard
    PREMIUM
    Celebrities

    Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaan­se acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard

    “Hij leeft veel gezonder dan vroeger.” Het gaat weer goed met Johnny Depp (60). De Amerikaanse acteur verscheen strak in het pak én met een nieuwe coupe op de Britse première van zijn film ‘Jeanne du Barry’. En ook financieel lijkt het de Hollywoodlegende voor de wind te gaan. Zo heeft Depp zijn oog laten vallen op een Italiaans kasteel ter waarde van 4 miljoen euro. Maar hoe is het gesteld met de financiën van de acteur na zijn vechtscheiding met Amber Heard? Een overzicht.