Instagram niels_destadsbader
Volledig scherm
© Instagram niels_destadsbader

Lijfwacht Neymar haalt hand van Niels Destadsbader weg tijdens selfie

VideoGisteren speelde Anderlecht zijn derde groepswedstrijd in de Champions League tegen topper Paris Saint-Germain. Niels Destadsbader volgde de wedstrijd op de voet. Hij zorgde langs de zijlijn voor een uitgebreide wedstrijdanalyse samen met Tom Coninx, maar daar bleef het niet bij.

  1. Koen Wauters gaat live in gesprek met Alexander De Croo: “Zijn woordvoerder vroeg me om mijn vragen door te sturen. Dat heb ik geweigerd”
    PREMIUM
    BV

    Koen Wauters gaat live in gesprek met Alexander De Croo: “Zijn woordvoer­der vroeg me om mijn vragen door te sturen. Dat heb ik geweigerd”

    Gaat Koen Wauters de politieke toer op? Op Hemelvaartsdag gaat het VTM-gezicht live op Instagram in gesprek met premier Alexander De Croo (Open Vld). De zanger-presentator mag en kan de premier alles vragen en is dat ook van plan. Laat hij zich voor de kar van de politicus spannen en maakt Koen zo voor het eerst zijn politieke voorkeur kenbaar? En wordt hij betaald voor deze opdracht? “Zijn woordvoerder vroeg mijn vragen op voorhand door te geven, maar dat heb ik geweigerd.”
  2. Na HLN-podcast ‘Kinderen van de Kerk’, De Croo geeft toe: “Er hebben in ons land gedwongen en illegale adopties plaatsgevonden”
    PREMIUM
    5

    Na HLN-pod­cast ‘Kinderen van de Kerk’, De Croo geeft toe: “Er hebben in ons land gedwongen en illegale adopties plaatsge­von­den”

    “In België hebben er tussen 1950 en vandaag wel degelijk illegale en gedwongen adopties plaatsgevonden. Daar zijn voldoende bewijzen voor.” Dat verklaarde premier Alexander De Croo (Open Vld) woensdag in de Kamer. Deze erkenning is een grote doorbraak én opluchting voor de slachtoffers die eerder uitgebreid hun verhaal deden in de HLN-podcast ‘Kinderen van de Kerk’. Krijgen zij nu een financiële vergoeding? “We hopen dat we hulp krijgen. De leegte is groot als je helemaal niets weet van je geschiedenis”, zegt Debby Mattys (56).