vmma
Volledig scherm
© vmma

Sven Ornelis schreef nummer voor Nicole en Hugo

VideoToen Kris Wauters en Sven Ornelis het in 'Zot Gedraaid' op Joe over liefdesliedjes hadden, wist Sven het volgende te vertellen: "Als het over het ultieme koppel in Vlaanderen gaat, dan is dat toch wel Nicole en Hugo", begon Sven zijn verhaal.

  1. EXCLUSIEF. Veiligheidsagenten getuigen over toestand in stations: “Als een drugsverslaafde ons aanvalt, moeten wij ‘in dialoog gaan’. Dat is ronduit gevaarlijk”
    PREMIUM
    41

    EXCLUSIEF. Veilig­heids­agen­ten getuigen over toestand in stations: “Als een drugsver­slaaf­de ons aanvalt, moeten wij ‘in dialoog gaan’. Dat is ronduit gevaarlijk”

    Gisteren kon u nog lezen dat het geweld stijgt tegenover spoorpersoneel, maar er is meer aan de hand. De agenten van Securail, de veiligheidsdienst van de NMBS, voelen zich niet gesteund door hun directie. Dat zeggen verschillende werknemers uit Vlaanderen en Brussel. De toon is bitsig: “Moet er een dode vallen voor het management naar ons wilt luisteren?”
  2. Bestraling van kanker tijdens zwangerschap blijkt veilig voor ongeboren kind: “Eindelijk kunnen we zwangere moeders geruststellen”

    Bestraling van kanker tijdens zwanger­schap blijkt veilig voor ongeboren kind: “Eindelijk kunnen we zwangere moeders geruststel­len”

    Kankerbestraling tijdens de zwangerschap is veilig voor het ongeboren kind, dat blijkt uit een nieuwe studie van UZ Leuven in The Lancet Child & Adolescent Health. Voor de resultaten van dit onderzoek bekend werden gemaakt wisten artsen niet wat de gevolgen waren voor een foetus bij radiotherapie tijdens de zwangerschap. Hierdoor was er discussie in de medische wereld over de veiligheid ervan. Maar daar scheppen Belgische wetenschappers nu duidelijkheid in. “Dankzij dit onderzoek kunnen artsen wereldwijd zich voortaan baseren op een medische studie”