Geen schrik meer voor een vroegtijdig gedraineerde batterij met deze vijf smartphones.
Volledig scherm
Geen schrik meer voor een vroegtijdig gedraineerde batterij met deze vijf smartphones. © Unsplash

Deze smartphones hebben een straffe batterij

MultimediaWeinig dingen zo vervelend als midden in de dag met een lege batterij van je smartphone vallen. Logisch dus, dat veel mensen extra op de batterijduur letter bij de aankoop van een nieuwe smartphone. Deze recente toestellen zorgen ervoor dat je minstens een volle dag gerust bent zonder dat je tussentijds moet bijladen.

15 reacties

  • Love Russia

    5 jaar geleden
    Ik heb Ulefone power 3 en met zijn baterij van 6050mah doe ik gemakkelijk 3dagen met veeel internet gebruik omdat ik heb geen limiet.Ik heb ontlangs moeten nog 2kopen voor mijn kinders omdat zij kunnen gamen en streamen dagen aan stuk zonder plat te gaan..
  • kurt langlois

    5 jaar geleden
    Oukitel k 10000 pro , batterij van 10000 mAH, kostprijs 200 euro... .
  • Rony Schouteere

    5 jaar geleden
    Leg je bluetooth af dat zal al heelwat besparen van je batterij!
  • Wen Beyts

    5 jaar geleden
    Hoe straffer hoe sterker de brand als het onding begint te smeulen... en je kan van je telefoon ook een teaser maken, een wapen dus, ideaal voor hen met een aparte smaak. Of als je het bij je lastig vrouwtje in het bad laat vallen zingt ze voorgoed een toontje lager. Waarom geen uranium als batterij gaan gebruiken , nooit meer herladen, altijd licht.
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Lilly Daems, als ge nu een 12000mah batterij 1x per week gaat opladen of een 3000mah 4x per week is dat even slecht voor het milieu... Dus uw groene redenering klopt niet