Zij gaan mee op ‘De expeditie’, maar wie zijn het?

Niet het bar koude Groenland, maar het snikhete Namibië. Op sociale media gaf Play4 de eerste beelden vrij van de 8 nieuwe kandidaten in ‘De expeditie’. Of, beter gezegd, de ogen van die kandidaten.

Het is bijna een spelletje The masked singer. Op sociale media plaatste Play4 foto’s van de acht BV’s die op trektocht gingen door de woestijn, maar het merendeel van hun gezicht gaat schuil achter een doek. Je krijgt alleen de ogen te zien, maar enkele zijn snel te herkennen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zo kunnen we al met 99 procent zekerheid zeggen dat Nathalie Meskens, Tom Van Dyck en Linde Merckpoel dit seizoen present tekenen. Daarna wordt het iets moeilijker. Wij - en veel mensen met ons, blijkt uit de reacties - dachten nog Knokke off-acteur Willem De Schryver en actrice Janne Desmet te herkennen.

Nick Laenen, ex-deelnemer uit Blind getrouwd, lijkt ook zijn televisiecomeback te gaan maken. Al kunnen die bruine ogen ook aan Dieter Coppens toebehoren. Ook de namen van Sam De Bruyn, Serine Ayari en chef-kok Seppe Nobels keren vaak terug. Wanneer het programma te zien zal zijn, is nog niet bekend. (dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER