De nieuwe Pixel 8a in het blauw.
Volledig scherm
De nieuwe Pixel 8a in het blauw. © Yorick Dupon

Google stelt nieuwe budgettelefoon van 549 euro voor: dit moet je weten over de Pixel 8a

Met de Google Pixel 8a stelt de technologiegigant een budgetvriendelijke smartphone voor die uitzonderlijk lang nieuwe software zal krijgen. Wat biedt de telefoon verder voor de kostprijs van 549 euro? We lijsten het voor je op.

7 reacties

  • Christiaan Vernist

    3 weken geleden
    500 euro budget telefoon😂. Heb nog nooit meer dan 100 euro betaald en ik kan er ook alles mee wat 99,99% van de bevolking doet met een gsm van leer dan 1000 euro nl berichten versturen, mails nakijken, betalingen doen, gazet lezen,....
  • Kelly Verlinden

    3 weken geleden
    Dat is dezelfde waarvan het scherm brak na een maand gebruik.
  • Johan Billiet

    3 weken geleden
    Blijkbaar worden media-medewerkers teveel betaald als een telefoon van bijna 500 EUR als budgettelefoon beschouwen...
  • peter destoop

    3 weken geleden
    bij budget telefoon denk ik eerder aan 54.9 €
  • Bart Verwegen

    3 weken geleden
    Als hij dan 7 jaar of langer probleemloos zou blijven functioneren valt de prijs wel mee.
  1. Ondanks zware beperking werd Laura (26) opgeroepen als bijzitter: “Ongelooflijk dat dit in deze digitale wereld nog kan”
    PREMIUM

    Ondanks zware beperking werd Laura (26) opgeroepen als bijzitter: “Ongeloof­lijk dat dit in deze digitale wereld nog kan”

    De 26-jarige Laura Deconinck uit Sint-Pieters-Leeuw is opgeroepen als bijzitter voor de verkiezingen van 9 juni. Niets bijzonders zou je denken, ware het niet dat Laura door een zuurstoftekort bij de geboorte een zware beperking kreeg. Mama Nathalie Rahoens (53) kon haar ogen niet geloven toen de oproepingsbrief in de bus viel: “Ik kan hier nog mee lachen, maar voor andere ouders van kinderen met een beperking is dit een slag in het gezicht”. En ze doet meteen ook een belangrijke oproep. Maar de vraag blijft: hoe kon Laura worden opgeroepen?
    Sint-Pieters-Leeuw
  2. GETEST. Deze luchtsensor voor bij je thuis monitort verschillende kankerverwekkende stoffen: is hij de investering waard?
    PREMIUM

    GETEST. Deze luchtsen­sor voor bij je thuis monitort verschil­len­de kankerver­wek­ken­de stoffen: is hij de investe­ring waard?

    We weten vaak niet hoe goed de luchtkwaliteit in ons huis eigenlijk is. Nochtans kan die een invloed hebben op hoe je je voelt: opgewekt en uitgerust of neerslachtig en vermoeid. Slechte lucht kan je zelfs ziek maken, als er te veel van het radioactieve radongas in zit bijvoorbeeld. De Airthings View Plus is een meettoestel om dat te voorkomen. Maar hoe goed werkt het? HLN-techexpert Kenneth Dée nam de proef op de som.