BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Woningen in ons land op drie maanden tijd 7.000 euro duurder

Woningen in ons land zijn op amper drie maanden tijd 2,7 procent duurder geworden, of zowat 7.000 euro voor een gemiddelde woning. Dat blijkt uit cijfers van de Belgische notarissen. 

47 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Leugens!
  • herman de genst

    6 jaar geleden
    Je kan maar net zoveel krijgen dan wat men er wil voor geven , simpel .
  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    De Belgische woningmarkt had niks te maken met de financiële crisis, danny verkest, doe wat moeite om je in te lezen. De Belgische huizenmarkt is fundamenteel gezond. En het aantal achterstallige hypotheekleningen is erg beperkt.
  • Marc Hayen

    6 jaar geleden
    In Nederland stijgen de prijzen ook en door een tekort aan woningen is Belgisch Limburg weer erg in trek.
  • Danny Verkest

    6 jaar geleden
    Blijkbaar hebben ze niks geleerd uit de financiële crisis van 2009,het zakenvullen gaat gewoon weer verder als van ouds.Het is een kwestie van tijd voordat de etterbuil weer open barst.
  1. “Een terreurbewind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt TikTok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaatste kans
    PREMIUM
    Update

    “Een terreurbe­wind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt Tik­Tok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaat­ste kans

    “Ik heb me soms stoer gedragen, zodat mensen schrik van me hadden." TikTok-sensatie ‘Flinke Jongen’ (22) uit Wingene was volgens het Openbaar Ministerie trots op de afpersingen die hij pleegde. Zo werd een tienermeisje op haar 15de door de TikTokker overvallen in het station van Gent-Sint-Pieters, vlak na haar examens. “Ik had geld gekregen van mama, maar was plots alles kwijt. Al vind ik wel dat hij niet thuishoort in de gevangenis.” De rechter volgde donderdag die stelling, al spelde ze Alexander Tseboyev wel flink de les.
    Wingene, Gent, Sint-Niklaas
  2. N-VA wil groeinorm gezondheidszorg aanpassen aan economische realiteit: “Warme zorg met gezond verstand”
    19

    N-VA wil groeinorm gezond­heids­zorg aanpassen aan economi­sche realiteit: “Warme zorg met gezond verstand”

    N-VA wil de komende vijf jaar een groeinorm voor het budget voor gezondheidszorg behouden, maar die moet wel worden afgestemd op de economische realiteit. De groeinorm stelt een limiet aan de begrotingsdoelstelling voor de verplichte ziekteverzekering. Zo toont het percentage aan met hoeveel procent het budget voor de gezondheidszorg jaarlijks mag stijgen bovenop de gezondheidsindex. Met dit standpunt, waarmee de partij onder meer de wachtlijsten en financiering wil aanpakken, trekt de partij naar de verkiezingen. Het doel is te komen tot een “warme zorg met gezond verstand”.