Sjoukje Hooymaayer
Volledig scherm
Sjoukje Hooymaayer © ANP

‘Zeg ’ns Aaa’-actrice Sjoukje Hooymaayer (78) overleden

ShowbizzActrice Sjoukje Hooymaayer (78), bij het grote publiek bekend van haar hoofdrol in de succesvolle tv-komedie 'Zeg 'ns Aaa', is eergisteren overleden. Dat heeft theaterproducent en oud-collega Hans Cornelissen namens de familie bekendgemaakt. Hooymaayer overleed aan de gevolgen van kanker. 

2 reacties

  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Zeg 'ns Aaa , waar is de tijd gebleven ? Rust zacht meisje.
  • ISABEL FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Rust zacht dokter van der Ploeg.Bedankt om deel uit te maken van mn kindertijd.
  1. “Niets zo vreselijk als alcoholvrij bier om 8 uur ‘s morgens”: setgeheimen van ‘Milo’ (die kijkers soms liever niet weten)
    Play
    Showbits

    “Niets zo vreselijk als alcohol­vrij bier om 8 uur ‘s morgens”: setgehei­men van ‘Milo’ (die kijkers soms liever niet weten)

    Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en trekt naar de studio’s in Boortmeerbeek om enkele setgeheimen te onthullen. Posterboy en hunk van de reeks Mathias Mesmans (22) leidt hem rond. Komt er écht bier uit de tapkraan? Is het brood in Milo’s bakkerij te eten? Je komt het allemaal te weten.
  2. Salsa dansen met K3 en Clouseau ontroert tot tranen toe: dit was ‘Liefde voor muziek’
    Play
    TV

    Salsa dansen met K3 en Clouseau ontroert tot tranen toe: dit was ‘Liefde voor muziek’

    De voorlaatste aflevering van ‘Liefde voor muziek’ stond dinsdagavond volledig in het teken van Tourist LeMC. Zijn hits werden onder handen genomen door Stan Van Samang, Clouseau, Suzan & Freek, K3, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi en Johannes Genard van School is Cool. Van een emotionele cover van ‘Koning Liefde' - die iedereen stil kreeg - tot een uitbundig feestje met ‘Adem’: zo hoorde Tourist LeMC z'n songs nog nooit.