© The FA via Getty Images

Voetbalbond verkoopt voorlopig geen tickets voor duel van Rode Duivels tegen Israël: “Veiligheid gaat voor”

Brussel -

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) organiseert voorlopig geen ticketverkoop voor de thuiswedstrijd in de Nations League tegen Israël. Die match staat op vrijdag 6 september op het programma.

Michael Van Damme
Bron: BELGA

“De Koninklijke Belgische Voetbalbond staat in permanent contact met de veiligheidsdiensten, de stad Brussel en de Federale Regering. De veiligheidssituatie wordt geanalyseerd en de evoluties van kortbij geëvalueerd. Meer nieuws volgt later”, stelt de federatie.

Fans kunnen wel al tickets bestellen voor de twee andere thuiswedstrijden van België in groep 2 van de A-divisie, tegen Frankrijk op maandag 14 oktober en tegen Italië op donderdag 14 november. De verkoop voor die matchen in het Koning Boudewijnstadion in Brussel start vandaag/donderdag voor de leden van de officiële fanclub 1895. Die voorrangsperiode loopt tot en met woensdag 22 mei. Vanaf donderdag 23 mei kunnen ook andere fans tickets kopen. ​ 

“We weten dat een uitverkocht Koning Boudewijnstadion een enorme boost geeft aan onze Rode Duivels. We rekenen dus op een uitzinnig supporterslegioen voor onze thuiswedstrijden tegen Frankrijk en Italië. Voor de wedstrijd tegen Israël, staan we in contact met de overheden. Maar veiligheid gaat voor, altijd”, aldus Piet Vandendriessche, CEO van de KBVB.

In 2015 speelden de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion voor bijna 40.000 fans tegen Israël. Voor het duel later dit jaar worden voorlopig geen tickets verkocht.© BELGA

MEER OVER DE RODE DUIVELS