AFP
Volledig scherm
© AFP

Orange pakt uit met pack met enkel vast internet en mobiele telefonie

Orange Belgium lanceert vandaag Love Duo, een combinatie van een mobiel abonnement naar keuze met vast internet in een pack die tussen 42 en 64 euro kost, afhankelijk van hoeveel belminuten en data de gebruiker wenst. Daarmee legt Orange naar eigen zeggen de keuze bij de gebruiker, die ook in de toekomst alleen betaalt voor de diensten die hij echt nodig heeft. 

45 reacties

  • Francinne Declerque

    5 jaar geleden
    Wat blijft het in dit landje toch duur voor internet. Als je enkel een deftige internetverbinding hebt kan je voor 20 euro IPTV nemen, per 3 maand !
  • aaron aerts

    5 jaar geleden
    Vergeet niet dat dit de oude mobistar is. Het oude Orange is nu BASE, en mobistar heeft de naam overgenomen. Telenet en proximus of Belgacom is geweten dat ze niet zo goed zijn, te groot, log en gelaten. Die verzinnen gewoon telkens nieuwe "promoties" waar je dan intekent voor iets dat je meer kost voor eenzelfde service.
  • Eduard Janssens

    5 jaar geleden
    Hier zijn er die met spek schieten ik wil eens hun factuur eens zien .
  • Stefan Letellier

    5 jaar geleden
    Reeds van in het begin van Orange tv+internet ben ik overgestapt. Serieuze besparing, nooit geen problemen met internet, nog geen enkele tariefopslag. Geen seconde spijt van gehad, integendeel. Laatste tijd speelde idee van Scarlet op, net omwille van het overbodige klassieke tv. Dit komt net op tijd en is ideaal. Geweldig.
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Telenet, 2 gsm alleen wat ik verbruik, internet fiber, tv, vaste telefoon, Telenet freephone Europe, optie anitime, en BE domein ik betaal 82,08 EURO.