Tempo Overijse - RC Mechelen

Tweede Afdeling VV B Voetbal

RC Mechelen na rust langs Tempo Overijse

Na een doelpuntloze eerste helft controleerde RC Mechelen het duel met Tempo Overijse in het tweede deel. Uiteindelijk won RC Mechelen de uitwedstrijd zondag met 1-2.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Gregory Carrez zich gelden toen hij scoorde en RC Mechelen op voorsprong bracht. Met nog zeven minuten op de klok maakte Carrez zijn tweede doelpunt. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 1-2 voor Tempo Overijse werd gemaakt door Giulio Mapessa Monshemvula.

Tempo Overijse heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl RC Mechelen vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zesde overwinning van RC Mechelen met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd, op zondag 5 mei om 15 uur, speelt Tempo Overijse bij Jong KV Mechelen. RC Mechelen speelt dan thuis tegen FC Lebbeke.

DOELPUNTEN: 49' Carrez 0-1, 83' Carrez 0-2, 86' Mapessa Monshemvula 1-2.

GELE KAARTEN: 44' Barreiro Arca (Tempo Overijse), 81' Peeters (Tempo Overijse), 82' Mapessa Monshemvula (Tempo Overijse).