Zwarte Leeuw B - Meerle

Vierde Provinciale E Antwerpen

Zwarte Leeuw B houdt Meerle van overwinning

Zwarte Leeuw B won de thuiswedstrijd tegen Meerle. Zwarte Leeuw B kwam in de eerste helft op een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 2-1.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Zwarte Leeuw B na een doelpunt van Stijn Aerts na 15 minuten. Aerts voerde de voorsprong op naar 2-0 toen hij nog een keer scoorde na een half uur. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Roy Michielsen namens Meerle. Maar Meerle was niet in staat om meer goals te maken, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Zwarte Leeuw B vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Meerle vier overwinningen en één nederlaag heeft. De nederlaag was voor Meerle de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 15' Aerts 1-0, 30' Aerts 2-0, 59' Michielsen 2-1.

GELE KAARTEN: 18' Voeten (Meerle), 82' Ten Brink (Meerle), 89' Voeten (Meerle).