Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Hoe de sfeer helemaal omsloeg achter de schermen bij Vlaams Belang: “Misschien was onze campagne toch niet zo best”
    PREMIUM

    Hoe de sfeer helemaal omsloeg achter de schermen bij Vlaams Belang: “Misschien was onze campagne toch niet zo best”

    Winnen en tóch aangesproken worden als verliezers. In die vervelende positie zaten ze bij Vlaams Belang een hele verkiezingsavond gekneld. Urenlang wisten partijleden zich geen houding te geven. Voorzitter Tom Van Grieken blies zijn geplande zegespeech af, kopstukken kregen eerst marsorders om te zwijgen en moesten nadien héél hard benadrukken dat ze toch blij waren. In realiteit kon er zelfs geen danspasje af. Blik achter de schermen van een kunstmatig feestje.
  2. Vliegtuig Austrian Airlines kan veilig landen nadat neus volledig vernield wordt door hagelstorm

    Vliegtuig Austrian Airlines kan veilig landen nadat neus volledig vernield wordt door hagelstorm

    Oostenrijk wordt al enkele dagen geteisterd door hevige onweersbuien die grote schade hebben aangericht, waaronder aan een vliegtuig. Een toestel van de Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij Austrian Airlines, net zoals Brussels Airlines een dochter van het Duitse luchtvaartconcern Lufthansa, is gisteren veilig geland in Wenen nadat een zware hagelstorm de neus van het toestel volledig vernield heeft. Ook de ramen van de cockpit en een aantal panelen zijn zwaar beschadigd. De vlucht was vertrokken uit Palma de Mallorca met bestemming Wenen toen het vliegtuig in een zware storm terechtkwam. Diezelfde storm eiste momenteel al één dode en enkele vermisten.