Kylie Jenner.
Volledig scherm
Kylie Jenner. © reuters

Kylie Jenner vraagt belachelijk veel voor make-upborstel: "Zijn die van goud of zo?"

CelebritiesDe producten van Kylie Jenners make-uplijn zijn sowieso niet goedkoop. Maar nu gaat de 20-jarige realityster écht te ver, menen critici. "Meer dan 300 euro voor een make-upborstel? Komaan."

0 reacties

  1. Hoeveel werknemers krijgen maaltijdcheques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?
    Jobat

    Hoeveel werknemers krijgen maaltijd­che­ques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?

    De werkende Belg kan op steeds meer extraatjes rekenen: de voorbije vijf jaar is het gemiddeld aantal extralegale voordelen met 10 procent toegenomen. Om welke voordelen gaat het precies (en welke zijn aan een terugval bezig)? Welke rol spelen je functie, statuut, opleiding en de sector waarin je werkt? En wat met de verschillen tussen man en vrouw? Jobat.be zocht het uit.
  2. “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteindelijk het leven kostte
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteinde­lijk het leven kostte

    Twee albums: meer was er niet nodig om van Amy Winehouse een legende te maken. Maar meer nog deden haar flamboyante levenswandel en haar worstelingen met drank en drugs inkt vloeien. Toen ze in juli 2011 op haar 27ste overleed, werd ze helemaal onsterfelijk. Nu er later deze maand een (gecontesteerde) film over haar leven verschijnt, staat ‘Story’ stil bij het tragische verhaal van de zangeres. Van de eerste stappen in haar carrière, tot een toxische relatie die alles naar de verdoemenis hielp en haar bewogen laatste dagen. “We dachten echt dat ze het zou redden.”