BELGA PHOTO ERIC LALMAND
Volledig scherm
BELGA PHOTO ERIC LALMAND © BELGA

Brons! Campenaerts zorgt voor verrassende derde medaille op WK, Dennis is klasse apart

WK wielrennenBrons! Victor Campenaerts is na Brent Van Moer en Remco Evenepoel goed voor de derde Belgische medaille op het WK wielrennen in Innsbruck. Onze 26-jarige landgenoot reed bij de profs naar een derde plaats in de tijdrit. De wereldtitel was voor een indrukwekkende Rohan Dennis. Tom Dumoulin werd tweede. 

18 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Een ploegentijdrit is geen individuele tijdrit. Dank u Dirk dat ik dat nu bijgeleerd heb. Ik laat het mijn wetenschappelijke collegae zo vlug mogelijk weten opdat zij er ook kunnen van genieten.
  • Eddy Van De Velde

    6 jaar geleden
    Men vergeet steeds de gouden medaille van Quick Step, ook Belgisch
  • Eddy baert

    6 jaar geleden
    Victor Campenaerts is een echte Flandriën,op weg naar olympisch goud in 2020 in Tokio.
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    hij had die honderdsten gewonnen als zijn helm een vizier had gehad. maar anderzijds. de derde plaats was echt wel zijn plaats. hij profiteerde bijna van een slechte Dumoulin. deze uitslag is de juiste. en natuurlijk proficiat met die derde plaats.
  • martin jansegers

    6 jaar geleden
    straffe prestatie , vijf jaar geleden had hij last van zijne prostaat en kon hij met moeite fietsen , ik heb hem al eens via e, mail gevraagd hoe hij daar vanaf geraakt is maar hij heeft er nooit op geantwoord , misschien dat hij nu eens antwoord …..