© Werner Geboers

Zomerfestival schenkt 1.000 euro aan KSA Bocholt

Jaarlijks organiseert de vzw Zomerfestival in sporthal De Damburg een grote discoparty met als doel het ondersteunen van goede doelen of lokale initiatieven. Zo werden in het verleden reeds tal van verenigingen ondersteund: ziekenzorg, de schoolgaande jeugd (zwemmen), Dancing On Wheels, dag van het kind en vele anderen. Dit jaar ging de opbrengst van het festival naar KSA Bocholt.

Werner Geboers

De vzw zomerfestival bestaat al vele jaren en is samengesteld uit een aantal enthousiastelingen die in het prachtige Bocholt een leuke fuif wensen te organiseren. Niet alleen om de mensen een leuke (disco)avond te kunnen bieden, maar ook om achteraf met de opbrengst een goed doel te kunnen sponsoren. Het gaat de vereniging zelf immers alleen om het plezier van het organiseren en kunnen sponsoren van deze goede doelen. Als daarbij ook nog een fantastische avond én fuif kan aangeboden worden aan de Bocholtenaar, dan is dat een goede zaak!

Dit jaar werd hiervoor KSA Bocholt uitgekozen. Met deze 1.000 euro kunnen zij alvast een goede start van hun werking verzekeren en een deel van hun volgende zomerkamp bekostigen. Noteer zeker al de datum van de volgende editie op zaterdag 6 juli 2019!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer