Het evacuatieplan van de Britse koninklijke familie ligt klaar.
Volledig scherm
Het evacuatieplan van de Britse koninklijke familie ligt klaar. © Photo News

De angst voor brexitrellen groeit: het evacuatieplan voor de Windsors ligt klaar

RoyaltyOok de Britse koninklijke familie ontsnapt niet aan de brexitchaos: er ligt een evacuatieplan voor hen klaar in geval van rellen op 29 maart. Intussen wil de Queen dat haar familie tot rust oproept, en voeren de Windsors de wereld rond een charmeoffensief.

4 reacties

  • Eveline Van den Hout

    5 jaar geleden
    Arm UK : letterlijk en figuurlijk.
  • Jan Deblaere

    5 jaar geleden
    Zo erg als met de gele hesjes in Parijs zal het toch niet worden zeker ?
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Waarom zo hardnekkig vasthouden aan dat noord Ierland het kost meer geld en heeft ook in het verleden meer geld gekost dan het opbrengt
  • Denise Croes

    5 jaar geleden
    Waarom een brexit?De gevolgen zullen catostrofaal zijn,de grote bedrijven vertrekken al.En de koninkelijke familie wordt naar een geheime plaats gevoerd,en de rest van de Engelsen?
  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsbanket, koning bedankt Spaanse koningshuis voor haar verblijf in Madrid
    Royalty

    Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsban­ket, koning bedankt Spaanse konings­huis voor haar verblijf in Madrid

    De Nederlandse koning Willem-Alexander (56) heeft het Spaanse koningspaar bedankt voor hun inspanningen en dat van andere Spanjaarden om prinses Amalia (20) in de hoofdstad Madrid te laten wonen. Dat deed de vorst in zijn tafelrede voorafgaand aan het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van de Spaanse vorsten. Ook voor Amalia was het een belangrijk moment. De kroonprinses woonde haar eerste staatsbanket bij en maakte daarbij een goeie indruk.
    Amsterdam