Smakelijk duo: dit aperitief past perfect bij een stukje Zwitserse kaas

Pairing, de kunst van het juiste hapje bij de juiste cocktail te serveren. Je kan het zo ingewikkeld maken als je zelf wil. Wij gebruiken de simpele methode: een eenvoudige cocktail met een heerlijke kaas uit Zwitserland.

Productie: BURP

Billie say cheese

Voor 1 persoon

5 minuten

© burp

Nodig

  • 60 ml blended whisky
  • 30 ml zoete vermouth
  • 3 dashes Angostura bitters
  • een stukje verse vijg
  • ijsblokjes

Doen

  1. Doe whisky, vermouth en bitters in een mengkruik met ijs en roer 20 seconden.
  2. Zeef in een gekoeld glas.
  3. Garneer met vijg.
  4. Serveer met gruyère.

© burp

Kaas uit Zwitserland - gruyère

Zwitserse kaas is uniek. Van zacht-mild tot kruidig-pittig is er kaas voor iedere smaak. En al deze kazen hebben hun eigen karakter. Kaasliefhebbers in de hele wereld waarderen de Gruyère AOP met zijn uitgesproken kruidige aroma. Hij dankt zijn verfijnde, typische smaak aan de hoogwaardige rauwe melk gewonnen in de regio van de productie.

www.kaasuitzwitserland.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer