Dimitri Vegas en Like Mike op Tomorrowland
Volledig scherm
Dimitri Vegas en Like Mike op Tomorrowland © James Arthur

Dimitri Vegas & Like Mike op nummer twee in DJ Mag Top 100

Belgen Dimitri Vegas & Like Mike staan opnieuw op de tweede plaats in de DJ Mag Top 100, de dj-poll die het Britse magazine DJ Mag ieder jaar organiseert. Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Nederlander Martin Garrix staat op nummer 1.

  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Russische rechtbank bevestigt verlenging aanhouding Amerikaanse journalist Evan Gershkovich

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Russische rechtbank bevestigt verlenging aanhouding Amerikaan­se journalist Evan Gershko­vich

    De Britse premier Rishi Sunak gaat vandaag een nieuw militair steunpakket voor Oekraïne aankondigen ter waarde van 500 miljoen pond (580 miljoen euro). Dat zal hij doen tijdens een bezoek aan Polen. En bij een Russische droneaanval op de Zuid-Oekraïense havenstad Odesa zijn vannacht ook negen gewonden gevallen. Onder de gewonden zijn twee baby’s van minder dan een jaar oud en twee kinderen van negen en twaalf jaar. Zij zijn - net als drie volwassenen - in het ziekenhuis opgenomen. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 23 april terug.
  2. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Hezbollah meldt grote raketaanval op noorden Israël - Washington wil "echte vooruitgang" alvorens steun aan UNRWA te hervatten

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Hezbollah meldt grote raketaan­val op noorden Israël - Washington wil "echte vooruit­gang" alvorens steun aan UNRWA te hervatten

    Israël verwerpt het “ontoereikende” rapport van het onafhankelijk onderzoek naar banden tussen UNRWA-medewerkers en Hamas. Volgens de onder leiding van de voormalige Franse buitenlandminister Catherine Colonna uitgevoerde evaluatie heeft Israël nog steeds geen enkel bewijs geleverd voor de beschuldigingen aan het adres van de UNRWA-medewerkers, die volgens Israël medeplichtig zouden zijn geweest aan de aanvallen op 7 oktober. Premier Alexander De Croo (Open Vld) vraagt in een reactie op het rapport dat landen hun steun voor het VN-agentschap voor Palestijnse vluchtelingen hervatten. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 23 april terug.