VIDEO: Mark Cavendish knalt op obstakel en maakt akelige salto maar komt goed weg met verdict

Milaan-SanremoNeen, het geluk staat niet aan de zijde van Mark Cavendish. Op een kleine tien kilometer van de finish kon de Britse spurtbom een geel obstakel midden op de weg niet meer ontwijken. Een verschrikkelijke salto over zijn fiets was het gevolg. Milaan-Sanremo zat er dan ook meteen op voor de man van Dimension Data. Later in het ziekenhuis kwamen een ribbreuk, kneuzingen, schaafwonden en een mogelijke enkelblessure aan het licht. Gezien de ernst van de val komt hij daarmee goed weg. 

33 reacties

  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Te ver willen gaan om iets te presteren , nooit goed ,hij had dood kunnen zijn !
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    @johan commère. Ik erger me daar ook aan Johan. VTM is niet professioneel, de VRT staat daar nog steeds hoog boven. Alleen deze die het verschil niet kennen tussen een pint bier of een kop koffie na 12u 's nachts vinden VTM beter.
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Rudy De Wever: ooit al eens Sagan gevolgd, hij is evenzeer een kamicaze, toen hij uit de tour werd gezet was het niet allen voor het feit met Cav, er waren al klachten van andere renners van het gedrag in het peleton van Sagan sommigen stelden dat het een wereldkampioen onwaardig was. Vorige week nog was het weer van dat meermaals in beeld gebracht.
  • Rudy De Wever

    6 jaar geleden
    Voor wie blind is hij steek tussendoor en de route is zeker gekend bij de rijders, Cav is een gek die niet thuishoort in peloton net zoals al wie fietspaden gebruikt moet uit koers genomen worden zn geschorst worden voor enkele weken, anders gaan er nog veel renners overlijden. Remember het ongeval hier waar er eene over eilandje ging wippen, renner moeten op parcour blijven.
  • Jan Van den Bergh

    6 jaar geleden
    2018 . Kan men die obstakels op de weg niet op de baan schroeven zodat deze kunnen verwijderd worden indien nodig .Zelfde met die bloembakken , links en rechts op de baan . Zet die een dagje aan de kant met een kraantje ...