Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sanne Cant pakt bloemen in Scheldecross, Eli Iserbyt juicht bij beloften

VeldrijdenSanne Cant heeft de vijfde manche van de DVV Verzekeringen Trofee in Antwerpen gewonnen. De wereldkampioene reed in de slotfase weg bij de Amerikaanse Katherine Compton. De Britse Helen Wyman vervolledigde het podium. Marianne Vos werd in haar eerste cross van het nieuwe seizoen achtste.

2 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    sanne ge zijt een prachtmadam en ook een zeer toffe , waarom woon je niet in mijn straat , deju toch
  • Renee Rutjens

    6 jaar geleden
    Is dat nu echt zo moeilijk om te wachten tot de wedstrijd op TV is uitgezonden ? Nu is het plezier van het kijken er af.
  1. INTERVIEW. Flanders Classics-CEO Tomas Van Den Spiegel over toekomst van het veldrijden: “Heeft het in 2030 nog een plaats in het wielrennen?”
    PREMIUM
    12

    INTERVIEW. Flanders Clas­sics-CEO Tomas Van Den Spiegel over toekomst van het veldrijden: “Heeft het in 2030 nog een plaats in het wielrennen?”

    Zoals te voorzien en te verwachten was, lag ook deze winter weer de Wereldbeker veldrijden onder vuur. Die Wereldbeker is een organisatie van Flanders Classics en CEO Tomas Van Den Spiegel heeft wel oren naar de kritiek. Dat een Wereldbeker ook met minder kan, daarvan moet je Van Den Spiegel niet overtuigen. Maar meer dan kwantiteit gaat het grote debat om de kwaliteit van de cross. “We beseffen niet hoeveel potentieel het format van het veldrijden heeft. Zoals we vandaag veldrijden organiseren, slagen we er niet in om dat potentieel eruit te halen.”
  2. Zdenek Stybar en vrouw Ine openhartig over woelige wateren in hun relatie: “Ik trek naar India om rust te vinden in m’n hoofd”
    PREMIUM
    29

    Zdenek Stybar en vrouw Ine openhartig over woelige wateren in hun relatie: “Ik trek naar India om rust te vinden in m’n hoofd”

    It takes one to cycle but two to tango. Drievoudig wereldkampioen veldrijden Zdenek Stybar (38) beseft het maar al te goed. Het WK in Tabor van vandaag was z'n laatste wedstrijd ooit. Nu stapt hij met vrouwlief Ine Vanden Bergh (37) en zoon Lewis (8) ‘het nieuwe leven’ in. Een leven dat het gezin al aardig op de proef heeft gesteld. En nog zál stellen. “Werk maken van onze relatie: da’s ons project nummer één.” Een eerlijk en openhartig dubbelgesprek.