Frank Eeckhout
Volledig scherm
© Frank Eeckhout

"Sorry, wij hadden te veel gedronken": gestolen wielertruitje is terug bij weduwe Serge Baguet

WIELRENNENHet truitje van oud-wielrenner Serge Baguet, dat dronkelappen vorige week van een paspop haalden tijdens de Zesdaagse van Gent, is terug bij de weduwe van Baguet. "Na mijn oproep kregen de dieven berouw. In een brief bieden ze ook hun excuses aan", zegt Sandra Rasschaert.

27 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Mevr Baguet, ik ben heel blij voor U. Mijn twee Cocker Spaniels zijn van me gestolen, in Japan, en weten door wie, maar we krijgen ze niet terug. Ik weet dat ze elke dag op me wachten, en wij missen hen elke dag. Maar ik ben heel blij dat U dat belangrijk aandenken terug heeft. Ik blijf doen wat ik kan
  • willy francq

    6 jaar geleden
    Voor hetzelfde geld gooien ze het truitje ergens in een vuilnisbak, of scheuren ze het in stukken. Diefstal is nooit goed te praten, toch vind ik het mooi dat ze de juiste oplossing namen. Ik denk niet dat de dader(s) dergelijke feiten nog zullen plegen.
  • francois de smedt

    6 jaar geleden
    das heel lief gasten, een mooi gebaar naar haar toe ondanks de gebeurtenis, tof.
  • wil baken

    6 jaar geleden
    Als dat zo belangrijk is laat je dat zo niet hangen he.....Dat het nu zijn BK trui was of het truitje waar hij de toerrit mee won. Dit exemplaar was van zijn eigen zaak zo had hij er waarschijnlijk 10. Een storm in een glas water maar mooi opgelost van die gast. De commentaren hier zijn nog een pak lager dan diefstal hoor....allemaal zuurpruimen die nooit eens stevig zijn doorgezakt denk ik.
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Dus dronken wel stoer genoeg zijn om te stelen. Maar eens terug nuchter niet eens het lef om persoonlijk het truitje terug te brengen. Bende zieligaards.