Wat bieden streamingdiensten precies aan? En hoeveel kost je dat?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat bieden streamingdiensten precies aan? En hoeveel kost je dat? © Getty Images

Welk streamingplatform biedt het meeste voor je geld? “Veel Amerikaanse topfilms voor 2,99 euro per maand”

Vanaf 11 april stijgen de prijzen bij Streamz. Twee abonnementsformules zullen één euro duurder worden. Zo betaal je voor het duurste abonnement meer dan 20 euro. Waar ben je goedkoper af? En bij welke streamingdienst krijg je het grootste aanbod voor je geld? Onze journalist vergeleek twaalf nationale én internationale spelers.

  1. Dit moet je doen als jouw nieuwbouw gebreken heeft: “Bij de voorlopige oplevering gaat de tienjarige aansprakelijkheid van aannemer en architect in”
    PREMIUM
    7

    Dit moet je doen als jouw nieuwbouw gebreken heeft: “Bij de voorlopige oplevering gaat de tienjarige aansprake­lijk­heid van aannemer en architect in”

    Wie van Ghelamco een luxeflat kocht in het Knokse Lake District, zag een smak geld in rook opgaan. Onveilige en ontbrekende elektriciteit, geen warm water, verkeerd geplaatste ramen,... het lijstje gebreken bij de voorlopige oplevering was zo lang dat je je kan afvragen of het wel verstandig was om de sleutels te aanvaarden. Maar kan je weigeren? Of het vertikken de laatste schijf te betalen? Dat en veel meer vroegen we aan architect Vincent Van Den Broecke, die geregeld kopers bijstaat.
  2. Voor deze producten trek je best naar Albert Heijn in Nederland: “Opvallend goedkoper dan in Belgische AH-winkels”
    PREMIUM

    Voor deze producten trek je best naar Albert Heijn in Nederland: “Opvallend goedkoper dan in Belgische AH-win­kels”

    Groenten en fruit zijn vaak goedkoper in de Nederlandse Albert Heijn dan in Belgische AH-winkels. Zo betaal je voor exact hetzelfde pakje radijsjes in ons land 1,20 euro meer. Dat blijkt uit cijfers van prijsvergelijker PingPrice. Ook twee andere soorten producten zijn opvallend voordeliger over de grens. Over welke artikelen gaat het juist? En hoe komt het dat je er in Nederland veel minder voor betaalt? Retailexpert Pierre-Alexandre Billiet legt uit.