Chadli mag voor het eerst dit seizoen eens meespelen, en scoort meteen een heerlijke vrije trap

Nacer Chadli kreeg bij West Bromwich Albion zijn eerste speelminuten van het seizoen in de Premier League. De Rode Duivel mocht zelfs starten en beschaamde dat (herwonnen) vertrouwen niet: hij opende de score voor West Brom in Leicester met een heerlijke vrije trap. Riyad Mahrez maakte in het slotoffensief echter nog gelijk: 1-1.

vml

Chadli had dit seizoen nog geen enkele minuut mogen meespelen van West Brom-manager Tony Pulis, maar tegen Leicester kreeg hij eindelijk nog eens zijn kans. Na 63 minuten bracht hij Albion op voorsprong met een prachtige vrijschop. Riyad Mahrez maakte tien minuten voor tijd nog de gelijkmaker voor Leicester, waardoor de partij op een 1-1 gelijkspel eindigde. Chadli werd zes minuten voor tijd naar de kant gehaald. Bij Leicester City stond Wilfred Ndidi (ex-Racing Genk) een hele partij tussen de lijnen.

In de stand klimt West Brom naar de tiende plaats, met tien punten. Leicester blijft in de gevarenzone. Het staat op een achttiende plaats, een degradatieplaats, met zes punten.