Tijdens de jobdagen gaat het team van WZC Sint-Augustinus op zoek naar versterking.© rr

WZC Sint-Augustinus in Berlaar gaat op zoek naar versterking tijdens jobdagen

Berlaar -

Woonzorgcentrum Sint-Augustinus zet op 20 en 21 april de deuren open voor nieuwe kandidaat medewerkers tijdens de jobdagen.

Woonzorgcentrum Sint-Augustinus is gelegen in het centrum van Berlaar, op een boogscheut van de markt. Daar wonen of verblijven zo’n 180 ouderen in het woonzorgcentrum, in kortverblijf of in een assistentiewoning. Het woonzorgcentrum is opgericht in 1896 en heeft een jarenlange traditie van fijn wonen, leven en werken. Het is in 2017 nog volledig vernieuwd en komt helemaal tegemoet aan de verwachtingen van vandaag en morgen.

“Door de groei van het centrum, de verdere uitbreiding van de dienstverlening en omdat er in de nabije toekomst een aantal collega’s op pensioen gaan, wordt dit weekend een ontmoetingsmoment gepland”, legt Jan Van Craenendonck, directeur van WZC Sint-Augustinus uit.

“Bent u verpleegkundige of zorgkundige, dan word je van harte uitgenodigd tussen 9 en 11.30 uur bij een broodje en een tas koffie kennis te maken met het huis, de bewoners en de medewerkers om in gesprek te luisteren naar mekaars ideeën en verwachtingen”, zegt Van Craenendonck. “Ook andere disciplines zijn van harte welkom op deze jobdagen!” (hb)

De jobdagen gaan door in de Legrellestraat 39 in Berlaar. Meer informatie kan je vinden via de website: wszsintaugustinusberlaar.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners