© rr

Iedereen welkom op (kids)fuiven, initiaties en zomerstages bij HC Blackbirds

Massenhoven

Hockeyclub HC Blackbirds in Massenhoven heeft enkele events en stages in aantocht waar ook niet-leden zeker welkom zijn. Het is een toffe manier om ineens de bloeiende sportclub te leren kennen.

Zaterdag 20 april is het grote kidsfuif aan de Kerkstraat 145 in Massenhoven. Van 16 uur tot 18.30 uur is het KidiBal voor de kinderen tot en met de U11. De vriendjes en vriendinnetjes mogen ook mee komen feesten. Voor de U12 tot en met U16 start om 19 uur de StickTok Party die tot 22 uur loopt, met deejay Vince Van Doorselaer.

Inschrijven kan je op voorhand doen via de website maar ook gewoon aan de deur. Op 12 mei en 9 juni zijn er nog initiatiedagen voor wie eens met de sport wil kennismaken. Meer info voor de hockey-initiaties op www.hcblackbirds.be

Er zijn zes zomerstages, waarvoor er nog enkele plaatsjes vrij zijn: 1 tem 5 juli: Blackbirds kampje, 8 tem 12 juli: Play&Sport kamp, 5 tem 9 augustus: Blackbirds kampje, 12 tem 16 augustus: Play&Sport kamp, 19 tem 23 augustus: Blackbirds kampje en 26 tem 30 augustus: SportWays kamp met niemand minder dan Thomas Briels.

 (kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners